Όροι & Προϋποθέσεις Αντιηλιακές Μεμβράνες

1. Προϋποθέσεις για μια σωστή εφαρμογή.

Στην Topmods προσπαθούμε πάντοτε να τοποθετούμε άρτια τις αντιηλιακές μεμβράνες της XPEL ωστόσο από την πλευρά των ιδιοκτητών θα πρέπει να τηρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις για το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Χρόνος

Ο χρόνος που χρειάζεται η ομάδα της TOPMODS για την εφαρμογή των φιμέ τζαμιών είναι 4-5 ώρες ανάλογα το μέγεθος του αυτοκινήτου.

Μετά το πέρας της εφαρμογής ο εκάστοτε ιδιοκτήτης θα πρέπει να παραμείνει ή να μας αφήσει το όχημα για τουλάχιστον 2 επιπλέον ώρες ώστε να εντοπίσουμε τυχόν υγρασία που έχει εγκλωβιστεί κάτω από την μεμβράνη και να την αποβάλουμε.

Στο διάστημα αυτό, επίσης μπορούμε να κρίνουμε αν κάποια μεμβράνη χρήζει αλλαγής λόγω φουσκαλών ή σημαδιών που δεν είναι εφικτό να διακριθούν κατά την τοποθέτηση.

Κατά τους χειμερινούς μήνες αυτό το διάστημα ενδέχεται να είναι μεγαλύτερο λόγω χαμηλών θερμοκρασιών που καθυστερούν την διαδικασία.

Καθαριότητα

Το αυτοκίνητο σας θα πρέπει την ημέρα που έχετε ορίσει το ραντεβού να είναι καθαρό, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Το διάστημα που θα πρέπει να έχει μεσολαβήσει από το πλύσιμο του αυτοκινήτου θα πρέπει να είναι 1-2 ώρες.

Ένα μη καθαρό αυτοκίνητο μπορεί να έχει εγκλωβίσει σκόνη και άλλα στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν την εφαρμογή. Το αυτοκίνητο σας δεν θα πρέπει να πλένεται πριν την εφαρμογή των μεμβρανών με καθαριστικά παρόμοια με αυτό.

Συνίσταται το πλύσιμο με απιονισμένο νερό για την αποφυγή δημιουργία αλάτων.

Στην TOPMODS αποποιούμαστε των ευθυνών για την ορθή πλύση του αυτοκινήτου καθώς δεν διαθέτουμε τον εξοπλισμό πλυντηρίου και ειδικών καθαριστικών για την χρήση αυτή.

Αποκέρωση Νέων Αυτ/των

Κατά την διαδικασία εκτελωνισμού νέων αυτοκινήτων και πριν την παράδοση τους στην αντιπροσωπεία, γίνεται η διαδικασία της αποκέρωση.

Πολλές φορές όμως είναι μια διαδικασία που δεν γίνεται σωστά με αποτέλεσμα, κατά την εφαρμογή και με την προσθήκη νερού, να αποβάλλονται υλικά που επηρεάζουν την σωστή εφαρμογή.

Αυτό μπορεί να φανεί και μετά από μερικές ημέρες επάνω στην μεμβράνη ή μετά από μερικά πλυσίματα του αυτοκινήτου.

Στην TOPMODS αποποιούμαστε των ευθυνών για την επίδραση αυτών των χημικών πάνω στην αντιηλιακή μεμβράνη .

2. Αντικατάσταση Υλικού Όροι & Προυποθέσεις.

Στην TOPMODS προσπαθούμε πάντοτε να σας κρατάμε ικανοποιημένους, ωστόσο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την την αντικατάσταση λόγω αστοχίας υλικού ή εφαρμογής

Προϋπόθετει όμως να έχουν τηρηθεί οι προτάσεις στον πίνακα 1 της σελίδας.

Χρόνος Παραμονής

Ο χρόνος παραμονής να είναι τουλάχιστον 2 ώρες μετά την εφαρμογή στο χώρο μας ή να έχετε πραγματοποιήσει επίσκεψη μετά από 48 ώρες το πολύ από τον εντοπισμό του προβλήματος.

Κατ'αυτό τον τρόπο μας δίνεται η ευκαιρία να διορθώσουμε το πρόβλημα που εν τέλει μπορεί να μην χρίζει και αντικατάστασης.

Ίδιο Προϊόν

Η αντικατάσταση γίνεται πάντοτε με ίδιο προϊόν με αυτό της αρχικής εφαρμογής, καθώς αν κριθεί ελλατωματικό, από την πλευρά μας θα πρέπει να δηλωθεί στην κατασκευάστρια εταιρία ώστε να αντικατασταθούν τα τρέχοντα μέτρα που έχουμε χρησιμοποιήσει για το αυτοκίνητό σας.

Στην περίπτωση που επιλέξετε προϊόν διαφορετικής ποιότητας ή σκουρότητας από την αρχική εγκατάσταση, επιβαρύνεται με επιπλέον χρέωση και ισχύει εκ νέου η εγγύηση υλικού.

Καθαρισμός Τζαμιών

Ο καθαρισμός των γυάλινων επιφανειών θα πρέπει να γίνεται με πανιά μικροϊνών μετά την εφαρμογή για την αποφυγή γρατζουνιών επάνω στο υλικό.


H TOPMODS διατηρεί κάθε δικαίωμα να αρνηθεί την αντικατάσταση, αν εντοπιστούν γρατζουνιές από αντικείμενα ή μη σωστό καθαρισμό των τζαμιών.


Ωστόσο, κατανοούμε ότι τέτοιες ζημιές μπορούν να προκληθούν εύκολα και γι'αυτό προσφέρουμε 15% έκπτωση σου υφιστάμενους πελάτες μας για την αντικατάσταση της μεμβράνης, όταν έχει "πληγωθεί" από άλλους παράγοντες.

Έγκαιρη Γνωστοποίηση

Αν για οποιοδήποτε λόγο διαπιστώσετε πρόβλημα στις αντιηλιακές μεμβράνες σας ή τον τρόπο που έχουν τοποθετηθεί, θα πρέπει να το γνωστοποιήσετε είτε τηλεφωνικά στο 2310 - 799.353 είτε με email στο info@top-mods.gr εντος 72 ωρών από την τοποθέτησή τους.

Αυτό θα μας δώσει την δυνατότητα να αντιληφθούμε νωρίς το πρόβλημα και να σας προσφέρουμε την βέλτιστη λύση. Οποιαδήποτε δήλωση ή ισχυρισμός μετά από αυτό το διάστημα, δίνει το δικαίωμα στην TOPMODS να αρνηθεί την αντικατάσταση ή την επιδιόρθωση του προβλήματος καθώς μπορεί να μην έχει δημιουργηθεί από δική της υπαιτιότητα.

Μην σε τρομάζουν τα παραπάνω...

Στην TOPMODS θέλουμε να κρατάμε τους πάντες ευχαριστημένους, ωστόσο δεν είναι εφικτό σε όλες τις περιπτώσεις, αν και η δική σου περίπτωση είναι μια από αυτές και δεν έχουμε καταφέρει να σε ικανοποιήσουμε, ενώ έχεις τηρήσει τους όρους και προϋποθέσεις που αναγράφουμε παραπάνω στείλε μας email στο info@top-mods.gr με τις εξής πληροφορίες.

Τι κάναμε;

Πες μας τι κάναμε στο αυτοκίνητό σου, ποια υπηρεσία επέλεξες και πως προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα αλλά δεν έμεινες ικανοποιημένος.

Το αυτοκίνητο σου

Πες μας το αυτοκινητό σου και την ημερομηνία που μας επισκέφθηκες.

Refund

Συμπεριέλαβε το iban σου και το συνολικό ποσό που κατέβαλες ώστε να προχωρήσουμε στο refund εντός 48 ωρών.