Επισκευή Κινητήρα

Η αισθητά μειωμένη απόδοση του κινητήρα, οι εσωτερικοί θόρυβοι, η υψηλή κατανάλωση ή η απώλεια λαδιού, πολλές φορές αποτελούν σημάδια φθοράς ή βλάβης του κινητήρα. 

Αφού τα αντιληφθείτε, το συνεργείο μας είναι εδώ για να φροντίσει για εσάς. Έτοιμο να σας υποδεχτεί και να παρέχει γρήγορα και με συνέπεια υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που θα επαναφέρουν τον κινητήρα σας στην αρχική του κατάσταση.

Οι εξιδεικευμένοι μηχανικοί μας με πολυετή εμπειρία, αναλαμβάνουν την εγγυημένη επισκευή του κινητήρα σας, που περιλαμβάνει πιστόνια, μπιέλες, κουζινέτα, καδένα, αντλία νερού, ανάλογα με τις ανάγκες του. Τα ανταλλακτικά που δυσλειτουργούν αντικαθίστανται με νέα εξαιρετικής ποιότητας, ακολουθώντας πάντα τα πρότυπα του κατασκευαστή.
Αποτέλεσμα της διαδικασίας αυτής; 

Ο κινητήρας σας επανέρχεται στην πλήρως αποδοτική λειτουργία του, όπως την πρώτη μέρα, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα και την συνολική αναβάθμιση της λειτουργίας του αυτοκινήτου σας.

shop location

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 π.μ – 5:00 μμ Σάββατο – Κυριακή: Κλειστά

Κλειστά στις Επίσημες Αργίες

Ραντεβού

Γιατί TOPMODS

Οι λόγοι που είμαστε περήφανοι στην TOPMODS

Στην TOPMODS έχουμε όλα τα χαρακτηριστικά που ψ΄άχνετε για το ιδανικό συνεργείο που θα αναλάβει το αυτοκίνητό σας.

Βασική μας αρχή στην TOPMODS είναι πρωτού ξεκινήσει η οποιαδήποτε εργασία να γίνει η σωστή διάγνωση. Πόσες φορές έχουμε ακούσει άλλωστε, να αλλάζονται άσκοπα ανταλλακτικά για να επιλυθεί το πρόβλημα και στο τέλος, ο μόνος ζημιωμένος να είναι ο πελάτης.