Εργασίες Συντήρησης

Ένα καλά συντηρημένο αυτοκίνητο, όχι μόνο ζει περισσότερο, αλλά εξασφαλίζει την ασφάλεια του οδηγού και των συνεπιβατών του. Φυσικά, κρατάει ψηλά τις επιδόσεις του και αφήνει ανεπηρέαστη την οδηγική εμπειρία.

 Γι’ αυτό, μην αμελείτε τον προληπτικό έλεγχο και την συντήρηση του δικού σας αυτοκινήτου. Συνεχίστε να του χαρίζετε την φροντίδα που αξίζει και να είστε σίγουροι ότι θα σας ανταμείψει! Μέσα από τις τακτικές, απαραίτητες συντηρήσεις του, επιτυγχάνεται η μακροζωία του κινητήρα, αλλά και όλων των υπόλοιπων μερών του, αποφεύγοντας τις μετέπειτα περιττές, κοστοβόρες και χρονοβόρες επισκέψεις στα συνεργεία.


Ανάλογα με την πάροδο του χρόνου, τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει το αυτοκίνητό σας, αλλά και την συχνότητα που ορίζει ο κατασκευαστής, επιλέξτε μεταξύ του μικρού service που περιλαμβάνει την λιπαντική συντήρηση και του μεγάλου service που περιλαμβάνει λάδια, φίλτρα, μπουζί, τακάκια και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται να συντηρηθεί.

 Στις εργασίες συντήρησης χρησιμοποιούμε πάντα ανταλλακτικά πρώτης ποιότητας και ακολουθούμε πιστά τα πρότυπα που ορίζει ο κατασκευαστής.

Έπειτα από την άμεση συντήρηση από τους πλήρως καταρτισμένους μηχανικούς μας, είσαστε έτοιμοι να απολαύσετε στο μέγιστο το αυτοκίνητό σας, απαλλαγμένοι από πιθανές δυσλειτουργίες που επηρεάζουν τις επιδόσεις του.
Στόχος μας να σας παραδίδουμε ένα άριστο αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια στο χρόνο.

Οι εργασίες συντήρησης αναλόγως των χιλιομέτρων περιλαμβάνουν:

shop location

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 π.μ – 5:00 μμ Σάββατο – Κυριακή: Κλειστά

Κλειστά στις Επίσημες Αργίες

Ραντεβού

Στην TOPMODS έχουμε όλα τα χαρακτηριστικά που ψ΄άχνετε για το ιδανικό συνεργείο που θα αναλάβει το αυτοκίνητό σας.

Βασική μας αρχή στην TOPMODS είναι πρωτού ξεκινήσει η οποιαδήποτε εργασία να γίνει η σωστή διάγνωση. Πόσες φορές έχουμε ακούσει άλλωστε, να αλλάζονται άσκοπα ανταλλακτικά για να επιλυθεί το πρόβλημα και στο τέλος, ο μόνος ζημιωμένος να είναι ο πελάτης.