Μεμβράνες Προστασίας Φαναριών

Στην TOPMODS εκτός από τις μεμβράνες προστασίας χρώματος, προσφέρουμε μια υπηρεσία προστασίας φαναριών που μπορεί να βοηθήσει να διατηρήσετε τα φώτα του οχήματός σας σαν καινούργια. Η υπηρεσία μας περιλαμβάνει την εφαρμογή της προστατευτικής μεμβράνης XPEL στα φώτα του οχήματός σας για να παρέχει την απόλυτη προστασία ενάντια σε γρατζουνιές, πέτρες και άλλα είδη ζημιάς που μπορεί να συμβούν στον δρόμο.

Γιατί να επιλέξετε τις μεμβράνες προστασίας φαναριών;

Προστατεύει την επένδυσή σας 

Το όχημά σας είναι μια σημαντική επένδυση και η προστασία του από ζημιές μπορεί να διατηρήσει την αξία του με την πάροδο του χρόνου. Η υπηρεσία μας προστασίας φιμέ φαναριών να βοηθήσει να διατηρήσετε την αξία του και να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής του.

Καλύτερη Ορατότητα

Με την πάροδο του χρόνου, οι προβολείς μπορεί να γίνουν θολοί ή κιτρινισμένοι, γεγονός που μπορεί να μειώσει την αποτελεσματικότητά τους και να δυσκολέψει την ορατότητα κατά την οδήγηση τη νύχτα. Η μεμβράνη προστασίας φαναριών βοηθά στη διατήρηση της καθαρότητας των προβολέων σας, ώστε να βλέπετε πιο καθαρά και να παραμένετε ασφαλείς στο δρόμο.

Αντέχει στις γρατσουνιές

Η επιφάνεια των προβολέων σας είναι ευάλωτη σε γρατσουνιές από σκουπίδια δρόμου, πλυντήρια αυτοκινήτων και άλλες πηγές πιθανής ζημιάς. Η υπηρεσία προστασίας φιλμ σας βοηθά να αντισταθείτε στις γρατσουνιές και να κρατά τους προβολείς σας σαν καινούργιους.

Προστασία μακράς διαρκείας

Η προστατευτική μεμβράνη  φαναριών της XPEL έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μακροχρόνια προστασία στους προβολείς σας. Το υλικό της είναι ανθεκτικό στο ξεθώριασμα, το ράγισμα και το ξεφλούδισμα, ώστε να είστε σίγουροι ότι οι προβολείς σας θα παραμείνουν προστατευμένοι για τα επόμενα χρόνια.

Η Διαδικασία Εφαρμογής

Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα καθαρίσουν και θα προετοιμάσουν προσεκτικά τους προβολείς σας πριν εφαρμόσουν την προστατευτική μεμβράνη βαφής XPEL.

Η μεμβράνη κόβεται με ακρίβεια για να ταιριάζει στους προβολείς σας και εφαρμόζεται με χρήση ειδικής κόλλας που εξασφαλίζει ομαλή εγκατάσταση χωρίς φυσαλίδες. Μόλις το φιλμ τοποθετηθεί στη θέση του, παρέχει ένα ουσιαστικά αόρατο στρώμα προστασίας που δεν θα επηρεάσει την εμφάνιση ή την απόδοση των προβολέων σας.

Επιλέξτε την μεμβράνης προστασίας φαναριών σήμερα κιόλας!

Εάν ενδιαφέρεστε να προστατέψετε τους προβολείς σας με την υπηρεσία προστασίας μεμβρανών για φανάρια, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού. Η ομάδα μας θα χαρεί να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε και θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε με την καλύτερη προστασία για την επένδυσή σας.

Ενδιαφέρομαι

Το κόστος για την κάλυψη των φαναριών σας με διάφανη μεμβράνη προστασίας της XPEL ειναι *90 ευρώ

Δεν περιλαμβάνει το ξεθάμπωμα που αν κριθεί απαραίτητο υπάρχει η επιπλέον χρέωση των 40 ευρώ
ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Ψάχνω Μεμβράνες

shop location

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 π.μ – 5:00 μμ Σάββατο – Κυριακή: Κλειστά

Κλειστά στις Επίσημες Αργίες

Ραντεβού

Είσαι μερικά κλικ μακριά από το να προστατέψεις τα δικά σου φανάρια.

Κάνε κλικ στο κουμπί με “ενδιαφέρει” και επικοινώνησε μαζί μας για την τοποθέτηση της προστατευτικής μεμβράνης φαναριών στο δικό σου αυτοκίνητο!

Ενδιαφέρομαι

Το κόστος για την κάλυψη των φαναριών σας με διάφανη μεμβράνη προστασίας της XPEL ειναι *90 ευρώ

Δεν περιλαμβάνει το ξεθάμπωμα που αν κριθεί απαραίτητο υπάρχει η επιπλέον χρέωση των 40 ευρώ
ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ