Δυναμομέτρηση Αυτοκινήτου στην TOPMODS με ακρίβεια.

Στην TOPMODS διαθέτουμε ένα τετατρακίνητο συγχρονισμένο με ηλεκτρικά φρένα,  υπερσύγχρονο δυναμόμετρο ακριβείας που μας επιτρέπει τόσο να μετράμε την ιπποδύναμη του αυτοκινήτου σας αλλά και να μπορούμε να διαγνώσουμε  οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται σε συνθήκες δρόμου.

 


Κλείσε εύκολα και γρήγορα το ραντεβού στην TOPMODS επιλέγοντας την ημέρα και την ώρα που θέλεις και άφησε τα υπόλοιπα στην εξειδικευμένη ομάδα μας.


Ιούνιος 2024
Δε
Τρ
Τε
Πε
Πα
Σα
Κυ
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Dyno Revolt –
DR4-B2

Το δυναμόμετρο της Dyno Revolt είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να μετράει ισχυρά αυτοκίνητα με ακριβείς δοκιμές και να παρέχει  ακριβή και επαναλαμβανόμενα δεδομένα που παρουσιάζονται μέσα από ένα καλοφτιαγμένο και εύχρηστο User Interface.


Υπολογισμός Ιπποδύναμης

Το Δυναμόμετρο της Dyno Revolt υπολογίζει την ιπποδύναμη στον στρόφαλο, σε κάθε μέτρησή του παίρνει απώλειες με τέτοιο τρόπο ώστε σε κάθε run να έχουμε επαναλαμβανόμενα αποτελέσματα με ακρίβεια.

Τέλος ο εξοπλισμός που συνοδεύει το δυναμόμετρο μας επιτρέπει advanced logging  για την εξαγωγή χρήσιμων δεδομένων για την “υγεία” του αυτοκινήτου σας ή την διάγνωση τεχνικών θεμάτων αλλά και custom calibration.

– Type: AWD, Braked, Linked – Max Tractive Force:  25,000N


Lobby ArEA

Ζήσε την εμπειρία στην TOPMODS

Οσο Περιμένεις να δυναμομετρήσουμε το αυτοκίνητό σου!

Κατά την διάρκεια της δυναμομέτρησης του αυτοκοκινήτου σου, η αναμονή στο χώρο της TOPMODS αποτελεί μια εμπειρία.


Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις Live την δυναμομέτρηση του αυτοκινήτου σου καθώς και όλη την διαδικασία τοποθέτησης επάνω στο δυναμόμετρο μέσα από μια μεγάλη οθόνη.


Στο τέλος, παραλαμβάνεις τα αποτελέσματα σε μια υψηλής ευκρίνειας Α4 τα οποία μπορούν επίσης να σας σταλούν και σε e-mail.


Παράλληλα, έχεις πρόσβαση σε υψηλής ταχύτητας internet ώστε να ανεβάσεις την φωτογραφία του αυτοκινήτου σου στα social media και να μας κάνεις tag, εμείς με την σειρά μας θα μοιραστούμε το post σου στα κανάλια επικοινωνίας μας στα social media.


Οδήγησε ένα Project Car μας

Γράψε το δικό σου ρεκόρ σε όποια πίστα θέλεις με ένα από τα Project Car της TOPMODS και μπες στη λίστα με τους "γρήγορους".