Επισκευή Χειροκίνητου ή Αυτόματου Σασμάν

Ένα μέρος του αυτοκινήτου που δέχεται μεγάλη πίεση είναι το σασμάν και ο δίσκος πλατό. Για τον λόγο αυτό, φθείρονται πολύ εύκολα, ειδικά όταν οι συνθήκες οδήγησης είναι πιο έντονες από το συνηθισμένο.

 Έτσι, εξ αιτίας της φθοράς, η δύναμη του κινητήρα δεν μεταφέρεται εξ ολοκλήρου στο κιβώτιο με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί σωστά ο το σύστημα μετάδοσης.

Αν αντιμετωπίζει κάτι αντίστοιχο και το δικό σας αυτοκίνητο, μην διστάσετε να απευθυνθείτε στο συνεργείο μας. Το εξαιρετικά έμπειρο προσωπικό μας, αρχικά, εξετάζει προσεκτικά το κιβώτιο ταχυτήτων και τα επιμέρους στοιχεία, αναλύει την βλάβη και με την βοήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού, επισκευάζει τον δίσκο πλατό αν πρόκειται για χειροκίνητο σασμάν και αντίστοιχα τον πολυδίσκο και την μεγατρονική στα αυτόματα σασμάν.


Είναι πολύ σημαντικό το σασμάν του αυτοκινήτου σας να είναι σε άριστη κατάσταση, για να εξασφαλίζει την μέγιστη δυνατή απόδοση και ασφάλεια.

shop location

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 π.μ – 5:00 μμ Σάββατο – Κυριακή: Κλειστά

Κλειστά στις Επίσημες Αργίες

Ραντεβού

Γιατί TOPMODS

Οι λόγοι που είμαστε περήφανοι στην TOPMODS

Στην TOPMODS έχουμε όλα τα χαρακτηριστικά που ψ΄άχνετε για το ιδανικό συνεργείο που θα αναλάβει το αυτοκίνητό σας.

Βασική μας αρχή στην TOPMODS είναι πρωτού ξεκινήσει η οποιαδήποτε εργασία να γίνει η σωστή διάγνωση. Πόσες φορές έχουμε ακούσει άλλωστε, να αλλάζονται άσκοπα ανταλλακτικά για να επιλυθεί το πρόβλημα και στο τέλος, ο μόνος ζημιωμένος να είναι ο πελάτης.