Τοποθέτηση Αντιηλιακών Μεμβρανών

Όταν η προστασία από τον ήλιο αποτελεί ένα αρκετά σοβαρό θέμα, η αντηλιακή μεμβράνη XPEL PRIME HP είναι μια ιδανική επιλογή.


Όπως και η XPEL PRIME XR, έτσι και η αντηλιακή μεμβράνη XPEL PRIME CS εμποδίζει το 99% των βλαβερών υπεριώδη ακτίνων (UV) του ήλιου και παρέχει απλόχερα σταθερό χρώμα και μπλοκάρει την αντηλιά, για μια ολόκληρη ζωή!


Η αντηλιακή μεμβράνη XPEL PRIME CS δεν θα εξασθενίσει ποτέ, δεν θα παρουσιάσει καμία ρωγμή ή ράγισμα, δεν θα ξεφλουδίσει ποτέ, ούτε θα αλλάξει χρώμα προς την συνηθισμένη μωβ απόχρωση που συχνά παρουσιάζουν άλλες αντηλιακές μεμβράνες χαμηλότερης προστασίας. Το ουδέτερο φινίρισμα από ξυλάνθρακα της μεμβράνης XPEL PRIME CS δίνει μια όμορφη εικόνα και καλή αισθητική σε κάθε αυτοκίνητο, ενώ όπως και η μεμβράνη XPEL PRIME XR, παρέχει εγγύηση για μια ολόκληρη ζωή!

Ψάχνω Μεμβράνες

shop location

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 π.μ – 5:00 μμ Σάββατο – Κυριακή: Κλειστά

Κλειστά στις Επίσημες Αργίες

Ραντεβού

Γιατί TOPMODS

για αντιηλιακές μεμβράνες

Στην TOPMODS μπορείς να έχεις δεις το αυτοκίνητό σου να έχει το χρώμα που φαντάστηκες.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας, τοποθετούμε μεμβράνες αντιηλιακής προστασίας, αυτό μας δίνει την δυνατότητα το αυτοκίνητο να δουλεύεται μακριά από τον χώρο του συνεργείου και χωρίς να ανοίγουν οι πόρτες. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως ολοκληρώνουμε το project χωρίς ανεπιθύμητη σκόνη η οποία πιθανόν να  έμενε κάτω από την μεμβράνη σας.

Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρίες μεμβρανών