Καθαρισμός Βαλβίδων

Όσο εσείς απολαμβάνετε το αυτοκίνητό σας, οι αναθυμιάσεις του μοτέρ επιστρέφουν στην εισαγωγή του αέρα. Καθώς εισέρχονται στον θάλαμο των βαλβίδων, τα διάφορα υπολείμματα προσκολλιούνται στις βαλβίδες και στα τοιχώματα των αυλών, με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται, να μειώνουν τις διόδους του αέρα και να προκαλούν στροβιλισμούς. Αυτά με την σειρά τους έχουν ως αποτέλεσμα την κακή λειτουργία του κινητήρα και την μείωση στις επιδόσεις του.


Στην TOPMODS ακολουθούμε μια ολοκληρωμένη διαδικασία καθαρισμού των βαλβίδων και των αυλών, που δεν είναι ούτε κοστοβόρα ούτε χρονοβόρα. Περιλαμβάνει πολύ καλό καθαρισμό των flaps, αλλαγή των αναλώσιμων που συναντάμε, όπως την φλάντζα πολλαπλής, την φλάντζα πεταλούδας, το σετ στεγανοποίησης των μπεκ (τεφλόν, o-ring, ροδέλες), ενώ ταυτόχρονα, καθαρίζουμε τα μπεκ στο μηχάνημα υπερήχων που διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας.


Με αυτή την σημαντική συντήρηση που θα έπρεπε όλοι οι οδηγοί να λαμβάνουν υπόψη, διασφαλίζουμε την άψογη λειτουργία του κινητήρα, την καλή συντήρηση του αυτοκινήτου σας και κατ’ επέκταση, τις αμείωτες επιδόσεις του.

shop location

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 π.μ – 5:00 μμ Σάββατο – Κυριακή: Κλειστά

Κλειστά στις Επίσημες Αργίες

Ραντεβού

Γιατί TOPMODS

Οι λόγοι που είμαστε περήφανοι στην TOPMODS

Στην TOPMODS έχουμε όλα τα χαρακτηριστικά που ψ΄άχνετε για το ιδανικό συνεργείο που θα αναλάβει το αυτοκίνητό σας.

Βασική μας αρχή στην TOPMODS είναι πρωτού ξεκινήσει η οποιαδήποτε εργασία να γίνει η σωστή διάγνωση. Πόσες φορές έχουμε ακούσει άλλωστε, να αλλάζονται άσκοπα ανταλλακτικά για να επιλυθεί το πρόβλημα και στο τέλος, ο μόνος ζημιωμένος να είναι ο πελάτης.