Μεμβράνες Προστασίας Χρώματος Xpel - PPF

Γιατί να αφήνετε το χρώμα του αυτοκινήτου σας εκτεθειμένο στο πέρασμα του χρόνου και στις εξωτερικές ‘’απειλές’’, όταν μπορείτε να το προστατέψετε;

H TOPMODS και η εξαιρετικής ποιότητας XPEL ULTIMATE Plus, Stealth και Fusion μεμβράνη, φροντίζουν γι’ αυτό! Πρόκειται για την πρώτη μεμβράνη πολυουρεθάνης που έχει την μαγική ικανότητα να επαναφέρεται μόνη της στην αρχική της κατάσταση. Θωρακίζει το σημείο στο οποίο τοποθετείται, προστατεύοντάς το από πιθανές φθορές που προκαλούνται κυρίως από πέτρες, θρύμματα, άμμο, κλαδιά και άλλες χημικές και οργανικές ενώσεις

Η αμερικανικής προέλευσης XPEL  συνδυάζει τέλεια την καθαρότητα, την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα για να προσφέρει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα στο αυτοκίνητό σας και να διατηρήσει την λάμψη του αναλλοίωτη, με εργοστασιακή εγγύηση 10 ετών. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας υπόσχεται την άψογη εφαρμογή της μεμβράνης, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια και στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά των επιφανειών του αυτοκινήτου σας. 

Τι είναι η διάφανη μεμβράνη προστασίας χρώματος

H XPEL μεμβράνη είναι ένα διαφανές, ανθεκτικό φιλμ που εφαρμόζεται στο εξωτερικό του οχήματός σας για να το προστατεύει από γρατσουνιές, πετραδάκια και άλλες ζημιές. Έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει το χρώμα σας από στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των ρύπων, φθορών και των ακτίνων UV. Το φιλμ είναι ουσιαστικά αόρατο, επομένως δεν θα μειώσει την εμφάνιση του οχήματός σας ή την γυαλάδα του.

Η ομάδα έμπειρων εφαρμοστών της TOPMODS είναι εκπαιδευμένη στην εγκατάσταση XPEL PPF με ακρίβεια και φροντίδα. Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να εξασφαλίσουμε τέλεια εφαρμογή και άψογο φινίρισμα.

Προσφέρουμε μια ποικιλία πακέτων για να καλύψουμε τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους κάλυψης front-end, μερικής κάλυψης και προσαρμοσμένων σχεδίων.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της Διάφανης μεμβράνης προστασίας XPEL

Προστασία: Το XPEL PPF προστατεύει το χρώμα του οχήματός σας από γρατσουνιές, πετραδάκια και άλλες ζημιές που προκαλούνται κατά την χρήση του αυτοκινήτου σας, κλαδιά δέντρων και άλλους κινδύνους.

Εμφάνιση: Η διάφανη μεμβράνη προστασίας χρώματος της XPEL PPF είναι ουσιαστικά αόρατη, επομένως δεν θα μειώσει την εμφάνιση του οχήματός σας. Ενισχύει επίσης τη γυαλάδα της βαφής του οχήματός σας.

Σταθερότητα: Η διάφανη μεμβράνη προστασίας της XPEL PPF είναι ανθεκτική και μακράς διαρκείας, ώστε να απολαμβάνετε την προστασία που παρέχει για τα επόμενα χρόνια.

Μεταπωλητική αξία: Η διάφανη μεμβράνη προστασίας χρώματος της XPEL, PPF, μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της αξίας μεταπώλησης του οχήματός σας διατηρώντας το χρώμα του σε άψογη κατάσταση.

Εγγύηση: Η διάφανη μεμβράνη προστασίας χρώματος συνοδεύεται από εγγύηση 10 ετών, ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο γνωρίζοντας ότι το όχημά σας προστατεύεται.

Ψάχνω Μεμβράνες

shop location

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 π.μ – 5:00 μμ Σάββατο – Κυριακή: Κλειστά

Κλειστά στις Επίσημες Αργίες

Ραντεβού

Εφαμοργή με απόλυτη ακρίβεια!

Στη TOPMODS δεν κόβουμε τίποτα επάνω στο αυτοκίνητό σας. Στις εγκαταστάσεις μας υπάρχει o Plotter της Graphtec ο οποίος μας δίνει την δυνατότητα precut κομματιών ακριβώς για το αυτοκίνητό σας, στα μέτρα του αυτοκινήτου σας. Μέσα από μια τεράστια βάση δεδομένων με κατασκευαστές και οχήματα!

Εκτός από την εγκατάσταση XPEL PPF, προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες συντήρησης για να διατηρήσετε το όχημά σας στην καλύτερη εμφάνιση. Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα προϊόντα και τεχνικές για να διασφαλίσουμε ότι το χρώμα του οχήματός σας παραμένει σε άριστη κατάσταση.

Εάν ενδιαφέρεστε για XPEL PPF για το όχημά σας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε μια διαβούλευση. Η ομάδα μας θα συνεργαστεί μαζί σας για να καθορίσει το καλύτερο πακέτο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Προστατέψτε την επένδυσή σας με το XPEL PPF!

Εκτός από την εγκατάσταση XPEL PPF, προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες συντήρησης για να διατηρήσετε το όχημά σας στην καλύτερη εμφάνιση. Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα προϊόντα και τεχνικές για να διασφαλίσουμε ότι το χρώμα του οχήματός σας παραμένει σε άριστη κατάσταση.

Εάν ενδιαφέρεστε για XPEL PPF για το όχημά σας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε μια συνάντηση. Η ομάδα μας θα συνεργαστεί μαζί σας για να καθορίσει το καλύτερο πακέτο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Προστατέψτε την επένδυσή σας με  XPEL Paint Protection Film!

Κορυφαίο Λογισμικό

Χρησιμοποιούμε το καλύτερο λογισμικό σχεδιασμού στον κλάδο. XPEL,  (DAP). Το λογισμικό DAP μας επιτρέπει να  παράγουμε κιτ μεμβρανών προστασίας για το αυτοκίνητό σας σε μερικά λεπτά!

Η καρδιά του λογισμικού DAP είναι το λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας που μας επιτρέπει να παράγουμε ακαριαία προϊόντα κοπής ακριβείας. Αυτή είναι η ταχύτερη, πιο αποτελεσματική και οικονομικότερη διαθέσιμη μέθοδος στην αγορά.

Το λογισμικό μας δίνει την δυνατότητα να εξοινομούμε μέτρα στο κάθε ρολό που αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη τιμή για το δικό σας project!

Σχετικά Projects

Γιατί TOPMODS

για μεμβράνες προστασίας χρώματος XPEL

Μια επίσκεψη στο κατάστημά μας θα σας πείσει πως η TOPMODS εφαρμόζει όλα τα guidelines της Xpel για την εφαρμογή της διάφανης μεμβράνης προστασίας στις εγκαταστάσεις της.

Επιπλέον κατά την εφαρμογή της ΧPEL στον χώρο εισέρχεται μόνο ο εφαρμοστής,  με ειδικό ρουχισμό για την αποφυγή δημιουργίας στατικού ηλεκτρισμού.