Διάγνωση Βλαβών

Αντιλαμβάνεστε ότι το αυτοκίνητό σας δυσλειτουργεί; Αρκεί μια στάση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας για να εντοπίσουμε την αιτία.

Η διάγνωση αποτελεί την βασικότερη εργασία στο αυτοκίνητο, ειδικότερα όταν πρόκειται να προβούμε σε αλλαγές και βελτιώσεις.

Στην TOPMODS, έχουμε τους ανθρώπους, την τεχνογνωσία και τα κατάλληλα εργαλεία για την ακριβή διάγνωση και την εγγυημένη επισκευή του αυτοκινήτου σας. Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί μας με περισσότερα από 13 χρόνια εμπειρίας, με την βοήθεια του κορυφαίου και σύγχρονου διαγνωστικού εξοπλισμού μας, εντοπίζουν εύκολα και γρήγορα την ρίζα κάθε προβλήματος, μέσω του ενσωματωμένου ηλεκτρονικού συστήματος διάγνωσης του οχήματος (EOBD). Αναγνωρίζουν το εξάρτημα που χρειάζεται επισκευή ή αλλαγή και έπειτα αντιμετωπίζουν το πρόβλημα, πάντα ευθυγραμμισμένοι με τις επίσημες προδιαγραφές και τα πρότυπα που ορίζει ο κάθε κατασκευαστής.


Εξασφαλίζουμε τη μέγιστη οδιγική σας ασφάλεια για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε άνετα και ξέγνοιαστα την οδήγησή σας. Μην αφήνετε τίποτα να μειώνει τις επιδόσεις του αυτοκινήτου σας και να απειλεί την ασφάλειά σας, ακόμα κι αν πρόκειται για κάτι που θεωρείτε ασήμαντο.

shop location

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 π.μ – 5:00 μμ Σάββατο – Κυριακή: Κλειστά

Κλειστά στις Επίσημες Αργίες

Ραντεβού

Γιατί TOPMODS

Οι λόγοι που είμαστε περήφανοι στην TOPMODS

Στην TOPMODS έχουμε όλα τα χαρακτηριστικά που ψ΄άχνετε για το ιδανικό συνεργείο που θα αναλάβει το αυτοκίνητό σας.

Βασική μας αρχή στην TOPMODS είναι πρωτού ξεκινήσει η οποιαδήποτε εργασία να γίνει η σωστή διάγνωση. Πόσες φορές έχουμε ακούσει άλλωστε, να αλλάζονται άσκοπα ανταλλακτικά για να επιλυθεί το πρόβλημα και στο τέλος, ο μόνος ζημιωμένος να είναι ο πελάτης.