Αγόρασε το πρόγραμμα του αυτοκινήτου σου On-line και έλα στην TOPMODS να το προγραμματίσουμε!

ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ TOPMODS

Tested.Proven.Worldwide

Στην TOPMODS συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους βελτιωτικούς οίκους για το Volkswagen Group ανά τον κόσμο αποδεδειγμένα. Το λογισμικό που προσφέρουμε, γίνεται calibration σε αυτοκίνητα ίδια με τα δικά σας στο 100%.  Ίδια λογισμικό εγκεφάλου – Box Code, ίδια Family Box Code, κωδικό κινητήρα κοκ. 


Τα προγράμματά μας έχουν δοκιμαστεί σε περισσότερες από 35 χώρες  από εταιρίες που  αντιπροσωπεύουν τις ίδιες εταιρίες με εμάς πράγμα που σας εξασφαλίζει την άρτια λειτουργία του αυτοκινήτου σας σε διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες (υψόμετρο, θερμοκρασίες κοκ).


Το λογισμικό που προσφέρουμε έχει δοκιμαστεί για τουλάχιστον 7 μήνες σε αντίστοιχα αυτοκίνητα, τόσο σε καθημερινή χρήση όσο και σε χρήση πίστας. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμε πως το πραγματικό calibration,  για το αυτοκίνητό σας θα χρειαζόταν μόλις 2 ώρες για να γίνει. 


Όλοι οι όικοι βελτίωσης που αντιπροσωπεύουμε, επενδύουν συνεχώς σε νέα Project cars ώστε να μην γίνεται εσείς ο Tester ενός προϊόντος.


Η TOPMODS είναι ένα Onestop Tuning House με πρότυπο συνεργείο που απαρτίζεται από ανθρώπους με 14 χρόνια προϋπηρεσίας στο VW Group, πράγμα που σας διασφαλίζει τον σωστό έλεγχο πριν και μετά την βελτίωση του αυτοκινήτου σας.


Στην TOPMODS θα βρείτε τόσο Software όσο και Hardware, δηλαδή πέραν των προγραμμάτων που προσφέρουμε, θα βρείτε τα αντίστοιχα προϊόντα hardware όπως εισαγωγές αέρα, εξατμίσεις, intercooler κοκ.  

Κορυφαία Εμπειρία Σε σύγχρονες Εγκαταστάσεις